Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
¼
de cucharadita de hartshorn
of ¼ de cucharadita de levadura química en polvo - 1 cucharada de leche entera (para diluir el hartshorn)
- 2 huevos a temperatura ambiente
- ¼ de cucharadita de sal
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
½
cucharadita de licor de anís
of ½ cucharadita de vainilla líquida - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (optioneel)
- 1 cucharada de anís en grano
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kouign-amann
4 Std. 10 Min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Polvorones
25 godz. 30 min
Carolinas
50min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Tarta Saint-Honoré
3h
Helado bicolor con praliné
8h 15min
Mantecados empolvados
2h
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Tejas de almendras
12h 40min
Mantecados de almendra
30min
Galletas de turrón
2h 15min