Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de agua
Masa
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 60 g de azúcar
- 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 125 g de harina de fuerza
- 125 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- 70 g de miel
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 5.75 g
- Koolhydraten
- 35.24 g
- Vetten
- 24.73 g
- Vezels
- 1.61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho genovés
1h 50 min
Bizcocho de coco
45 Min
Coca dulce de chocolate
1 Std. 15 Min
Coca de vidre con almendra
2 Std. 15 Min
Focaccia con manzana al tomillo
2 godz. 10 min
Tarta de frutos secos
1 Std. 10 Min
Bizcocho de soletilla (sin azúcar)
1 Std. 10 Min
Focaccia dulce de manzanas
1h 40 min
Bizcocho cuatro cuartos
1h 40 min
Áspic de verduras y huevo
4h
Bolas de arroz al vapor
2h
Tarta de primavera
10u.