Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue francés con cocoa
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glass y una cucharada más para decorar
- 15 g de cocoa en polvo
- 4 claras de huevo
-
4
gotas de jugo de limón
of 4 gotas de vinagre - 1 pizca de sal
Mousse con ganache de crema inglesa
- 200 g de chocolate amargo, (70% de cacao)
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 250 g de leche
- 250 g de crema batida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte sucrée
55min
Helado de vainilla
12h
Crujiente de manzana
5h 30 min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Pastel de aceite de oliva y uvas
1h 40min
Tarta de chocolate blanco
12h 15 min
Helado bicolor con praliné
8 godz. 15 min
Cobertura de mousse de chocolate
10min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Barra de chocolate y caramelo con sal
2h 40min
Ganache de chocolate
35 Min
Helado de canela
12h