Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 385 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1000 g de duraznos, pelados
- 200 g de agua
- 165 g de azúcar
- 70 g de licor de anís, y un poco más para servir
- menta fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1046 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Tarta de elote
1h 20min
Fruit cake
4 Std.
Mermelada de jitomate y chile
1 Std. 15 Min
Rompope de nuez
20 Min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Rompope
1 Std. 30 Min
Masa para pay
40min
Amaretto Sour
10min
Mazapán de cacahuate
1h 20min
Arroz con leche borracho
3h
Helado de ron con pasas
6 Std.