![Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas) Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/380E0216-622E-4E1B-A6F2-D928F3713C26/Derivates/85C2EEBF-5738-49D2-9CB2-B7ACFEFB466F.jpg)
Compatibele versies
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
of 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 246 g
- Vetten
- 174 g
- Vezels
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux y eclairs
1h 30min
Anillos salados
40min
Chutney de fresas con pimienta verde
1h
Pan de elote
2h
Helado de vainilla
12óra
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Praliné de avellanas
20min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Crema de mantequilla y cocoa
5min
Salsa de fruta (coulis)
10min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Brownies a la Mexicana
40min