Compatibele versies
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
of 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 246 g
- Vetten
- 174 g
- Vezels
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de maíz Texano
35min
Rugelach
4h
Fondue de chocolate
25min
Cake pops de chocolate
4 Std. 50 Min
Rollos veganos de verano
35min
Chocolate blanco rallado grueso (230-300 g)
5min
Pastel double fudge
3h
Pide con cordero estilo Turco
2h 15 min
Chiffon cake
1h
Merenguitos con polvo de chipotle
1h
Crema pastelera de pistache
20min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min