Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g zielonej soczewicy, suszonej
- 1200 g wody
- 120 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżka białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
-
3
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 3 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 200 g kiełbasy, pokrojonej w plastry (np. Frankfurterki lub Chorizo)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 10.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 dk
Zupa z czerwoną soczewicą
45 Min
Zupa z jarmużem i indykiem
50 dk
Rozgrzewająca zupa z czerwonej soczewicy
35 Min
Zupa krem z soczewicy z kurkumą
40 dk
Kartoflanka
55 Min
Toskańska zupa fasolowa
50 dk
Gulasz ziemniaczany
1 Std. 10 Min
Zupa z soczewicy i papryki z dodatkiem harissy
45 Min
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50 dk
Gulasz z soczewicą
2h 50min
Marokańska zupa z ciecierzycy
40 dk