Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 500 g Lammfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 100 g Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Hähnchen
50 λεπτ.
Fischeintopf mit Koriander
45min
Lammragout
1ωρ.
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1ωρ. 10 λεπτ.
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Tagine mit Seeteufel
1ωρ.
Boeuf Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Lamm mit Artischocken
1ωρ. 30 λεπτ.
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 λεπτ.