Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Stück Ingwer, frisch (15 g), in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Korianderkörner
-
½
Bund Koriander
of ½ Bund Sellerieblätter - 20 g Sesamöl
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 160 g Kokosmilch
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 2 TL gelbe Currypaste, glutenfrei (z.B. von Fuchs)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 100 g Reisglasnudeln (Vermicelli), in Stücke gebrochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 955 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1sa
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Scharfe-Hühnersuppe
1 godz. 15 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Garnelen Bhuna
30 Min
Minestrone goes Asia
20min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 dk
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 Min