Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Formado y cocción
- 180 g de chocolate con leche
- 1 huevo batido (para pintar)
- 4 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 269.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palmeritas de hojaldre
1 godz. 15 min
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Pan sandía
3 Std.
Pan chino
1 godz. 15 min
Gofres de sartén
45min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Ensaimadas individuales
9 Std.