Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Formado y cocción
- 180 g de chocolate con leche
- 1 huevo batido (para pintar)
- 4 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 269.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 Std.
Napolitanas de chocolate
6h 30 min
Minicupcakes de chocolate y mascarpone
1h 10min
Palmeritas de hojaldre
1h 15min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Galletas tres chocolates
1h 10min
Trenzas de avellana
1h 45min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min