豆腐乳酪布丁

豆腐乳酪布丁

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
6 人份

Ingrediënten

  • 奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化
    200 克
  • 嫩豆腐 擠乾水份
    200 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    150 克
  • 楓糖漿
    60 克
  • 冰糖粉 依個人喜好調整
    60 - 80 克
  • 日本太白粉
    1 ½ 大匙
  • 焦糖醬 (詳見要訣)
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1.8 g
Calorieën 775 kJ / 185 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...