Apparaten en accessoires
豆腐乳酪布丁
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
6 人份
Ingrediënten
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化200 克
-
嫩豆腐 擠乾水份200 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
楓糖漿60 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整60 - 80 克
-
日本太白粉1 ½ 大匙
-
焦糖醬 (詳見要訣)30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
775 kJ /
185 kcal
Vetten
6.9 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
甜蜜蜜夏日冰品
11 recepten
Taiwan
Taiwan