Apparaten en accessoires
椰香奶酪佐焦糖柳橙
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 人份
Ingrediënten
-
綜合整粒堅果60 克
-
300 克 牛奶椰奶300 克
-
100 克 鮮奶油椰漿100 克
-
香草豆莢 只取香草籽1
-
洋菜粉1 茶匙
-
椰糖1 大匙
-
蜂蜜3 大匙
-
柳橙 約 2 顆,去皮(完全去除白色外皮),切成小塊300 克
-
椰子片無糖椰子脆片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
67.1 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
1641.8 kJ /
392.4 kcal
Vetten
23.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
16.3 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餐桌上的保養術
10 recepten
Taiwan
Taiwan