椰香奶酪佐焦糖柳橙

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 人份

Ingrediënten

  • 綜合整粒堅果
    60 克
  • 椰奶
    300 克
    300 克 牛奶
  • 椰漿
    100 克
    100 克 鮮奶油
  • 香草豆莢 只取香草籽
    1
  • 洋菜粉
    1 茶匙
  • 椰糖
    1 大匙
  • 蜂蜜
    3 大匙
  • 柳橙 約 2 顆,去皮(完全去除白色外皮),切成小塊
    300 克
  • 無糖椰子脆片
    椰子片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 67.1 mg
Eiwitten 6.2 g
Calorieën 1641.8 kJ / 392.4 kcal
Vetten 23.6 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 16.3 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...