Gotowanie parówek/frankfurterek

4.1 15 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 porcji

Ingrediënten

  • 200 - 500 g parówek przekrojonych na pół (5-12 szt.)
    200 - 500 g frankfurterek, przekrojonych na pół (5-12 szt.)
  • 600 - 700 g wody

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 482.1 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 744.4 kJ / 177.9 kcal
Vetten 16.1 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...