韭黄猪肉肠粉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 防粘用
    适量
  • 猪里脊肉 切薄片
    50 克
  • 韭黄 切段
    50 克
  • 大米 制作米浆用
    40 克
  • 木薯淀粉
    10 克
  • 淘洗干净沥干
    120 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 涂抹用
    适量
  • 豉油皇酱汁
    少许

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 91.8 mg
Eiwitten 5.8 g
Calorieën 564.3 kJ / 134.9 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 22.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...