Apparaten en accessoires
韭黄猪肉肠粉
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
油 防粘用适量
-
猪里脊肉 切薄片50 克
-
韭黄 切段50 克
-
大米 制作米浆用40 克
-
木薯淀粉10 克
-
水 淘洗干净沥干120 克
-
水 蒸煮用500 克
-
油 涂抹用适量
-
豉油皇酱汁少许
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
91.8 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
564.3 kJ /
134.9 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
22.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
营养儿童餐 2-5岁
20 recepten
China
China