Apparaten en accessoires
草莓酱淋苹果丝
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 人份
Ingrediënten
-
白巧克力50 克
-
核桃仁50 克
-
400 克 冷冻草莓新鲜草莓400 克
-
苹果 保留皮,去茎,修剪末端,切成适合进料管的块4 个
-
新鲜薄荷 只取叶片2 小支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
16 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Vetten
12.9 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
42.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起螺旋吧
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
奶油冰棍
6u. 45min
老北京奶酪
2u. 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
25min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Geen beoordelingen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Geen beoordelingen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Geen beoordelingen
血橙配金巴利布丁
Geen beoordelingen
橙汁糖浆梨
Geen beoordelingen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Geen beoordelingen
蒸巧克力馅饼
Geen beoordelingen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Geen beoordelingen