Apparaten en accessoires
酥脆螺旋红薯煎饼
Voorbereiding. 35min
Totaal 55min
12 块(pc)
Ingrediënten
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块600 克
-
蒜瓣3 - 4 个
-
青葱 切碎40 克
-
新鲜辣椒 去籽,切碎1 条
-
新鲜姜 切薄片(2毫米)30 克
-
蛋2 个
-
玉米粉 (淀粉)20 克
-
白芝麻1 汤匙
-
咖喱粉1 茶匙
-
葛拉姆马萨拉 (印度综合辛香料)1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
食油 煎炸用
-
新鲜芫荽 装饰用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块(pc)
Natrium
243.4 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
350.1 kJ /
83.7 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起螺旋吧
25 recepten
Internationaal
Internationaal