酥脆螺旋红薯煎饼

酥脆螺旋红薯煎饼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 55min
12 块(pc)

Ingrediënten

  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    600 克
  • 蒜瓣
    3 - 4 个
  • 青葱 切碎
    40 克
  • 新鲜辣椒 去籽,切碎
    1 条
  • 新鲜姜 切薄片(2毫米)
    30 克
  • 2 个
  • 玉米粉 (淀粉)
    20 克
  • 白芝麻
    1 汤匙
  • 咖喱粉
    1 茶匙
  • 葛拉姆马萨拉 (印度综合辛香料)
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 食油 煎炸用
  • 新鲜芫荽 装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 块(pc)

Natrium 243.4 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 350.1 kJ / 83.7 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 15.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...