酥炸螺旋苹果饼

酥炸螺旋苹果饼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 人份

Ingrediënten

  • 青苹果 去皮,去茎,去尾,切成适合进料管的块
    2 个
    2 个 苹果, ,如粉红佳人、蜜脆、嘎拉或富士,去皮、去茎、去尾,切成适合进料管的块状
  • 面粉
    100 克
  • 30 克
  • 发粉
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉 (可省略)
    ½ 茶匙
  • 豆蔻粉 (可省略)
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 苹果酱 无糖
    220 克
  • 食油 煎炸
    450 克
  • 肉桂糖 洒粉用(参考贴士)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 142.1 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 2429.9 kJ / 580.8 kcal
Vetten 56.5 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 22.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen