Apparaten en accessoires
芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 片
Ingrediënten
-
牛里脊 切小块30 克
-
芦笋 切段20 克
-
蘑菇 一切二20 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
中筋面粉30 克
-
油 煎制用适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
24.8 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
253 kJ /
60.5 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
6.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
萌宝辅食
20 recepten
China
China