芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)

芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 片

Ingrediënten

  • 牛里脊 切小块
    30 克
  • 芦笋 切段
    20 克
  • 蘑菇 一切二
    20 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 中筋面粉
    30 克
  • 煎制用
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Natrium 24.8 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 253 kJ / 60.5 kcal
Vetten 2 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...