Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 oz water, room temperature
-
1
tsp sugar
of 1 tsp malt powder -
½
oz fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 14 oz bread flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
Margherita Topping
- 7 oz mozzarella, drained, cut into pieces
- 1 can diced tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2611.4 kJ / 624.1 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1045.7 mg
Alternatieve recepten
Brownies
50min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pizza Dough
1h
Chocolate Chip Muffins
1h
Marble Cake
2h 10min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Sangria
10min
Lemon Pound Cake
2h
Braided Milk Bread
2u. 20min