Apparaten en accessoires
Massa de pizza napoletana
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
3 porções
Ingrediënten
-
farinha de trigo 00500 g
-
água gelada250 g
-
cubos de gelo60 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar15 g
-
sal12 g
-
6 g fermento biológico frescofermento biológico seco2 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porções
Natrium
4674.7 mg
Eiwitten
52.3 g
Calorieën
8196.9 kJ /
1959.1 kcal
Vetten
20 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
382.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Noite de pizza
6 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Doce de leite - Argentina
55min
Pudim de leite condensado com calda de caramelo
4u.
Guirlanda doce de Natal
Geen beoordelingen
Torta de maçã
1u. 15min
Peito de peru com molho de romã
6u.
Pizza calabresa
27u.
Leite condensado
15min
Massa aerada (podre)
20min
Massa de pão
5min
Brownies
50min
Sorbet de frutas
5min
Mousse de chocolate
3u. 20min