Apparaten en accessoires
慢煮红酒梨
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 人份
Ingrediënten
-
红葡萄酒750 克
-
100 克 水波特酒100 克
-
水250 克
-
白砂糖350 克
-
肉桂棒2 支
-
八角2 颗
-
橙皮 每片约1x3-4厘米2 片
-
梨 每个约180克,去皮4 个
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
17.6 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
125.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
专业
24 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
奶油冰棍
6u. 45min
老北京奶酪
2u. 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
25min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Geen beoordelingen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Geen beoordelingen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Geen beoordelingen
血橙配金巴利布丁
Geen beoordelingen
橙汁糖浆梨
Geen beoordelingen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Geen beoordelingen
蒸巧克力馅饼
Geen beoordelingen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Geen beoordelingen