Piza Diavola

4.7 7 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
3 unidades

Ingrediënten

Massa
  • água
    220 g
  • açúcar
    1 c. chá de
    1 c. chá de xarope de malte de cevada
  • fermento de padeiro seco
    2 c. chá de
    20 g fermento de padeiro fresco, desfeito
  • farinha tipo 65
    400 g
  • azeite virgem extra mais q.b. p/ untar
    20 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo mozarela cortado em pedaços (2 cm)
    200 g
  • salame napolitano fatiado
    150 g
    150 g pepperoni, fatiado
  • azeite virgem extra mais q.b. p/ regar
    20 g
  • tomate chucha cortado em metades
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidade

Natrium 2849.7 mg
Eiwitten 43.6 g
Calorieën 4162 kJ / 994.7 kcal
Vetten 43.7 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 15.8 g
Koolhydraten 104.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...