Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher

Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 160 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 220 g di farina bianca
Farcitura
  • 10 g di radice di zenzero fresco pelato, a pezzi (1 cm)
  • 50 g di arachidi salate e tostate
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di pastinaca pelata, a pezzi (3 cm)
    150 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
  • 150 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 30 g di salsa di soia
  • 20 g di miele
  • 10 g di salsa chilli, rossa o salsa Sriracha
  • 1 cucchiaino di olio di sesamo per ungere
  • 650 g di acqua
Salsa
  • 5 g di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette sottili
  • ½ mazzetto di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g di salsa di soia
  • 15 g di succo di lime
  • 15 g di olio di sesamo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Natrium 661.7 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1594.2 kJ / 381 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 52.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...