Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 片 鱼胶片
- 适量 冷水 ,浸泡用
- 300 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 200 克 牛奶
- 60 克 白砂糖
- 200 克 桃子 ,切约1厘米丁
- 40 克 细砂糖
- 20 克 黄油
- 5 克 鲜榨柠檬汁
-
2
汤匙 开心果果仁碎
of 2 汤匙 山核桃仁 - 2 枝 薄荷叶
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1974 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 56.7 mg