Apparaten en accessoires
西葫芦三文鱼卷
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 片
Ingrediënten
-
西葫芦 切成能放入进料口的长度500 克
-
新鲜莳萝5 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
奶油乳酪 软化200 克
-
新鲜莳萝 切碎,装饰用适量
-
烟熏三文鱼 切片200 克
-
芝麻菜 用于装饰适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
240 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
533 kJ /
127 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
健康小食
5 recepten
China
China