Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 2 dentes de alho
- 1 cebola, cortada ao meio
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 250 g carne bovina magra, em cubos pequenos aprox. 1 cm
- 150 g cenoura, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g mandioquinha, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g abóbora cabotiá, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 10 vagens frescas, cortadas em rodelas aprox. 1 cm
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1000.8 kJ / 239.2 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 675.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30min
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30min
Bolo de milho com queijo
1h 30min
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Tortilha de batata a vapor -TM6
Geen beoordelingen
Risoto de presunto Parma com figo
30min
Galinhada
1h 30min
Feijoada tradicional
13 Std. 25 Min
Canjica
13 godz. 35 min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1h 40min
Pastel de carne
3h 15 min