Rabarber og ingefær crème brûlée

Rabarber og ingefær crème brûlée

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u. 30min
8 portioner

Ingrediënten

  • ingefær
    2 cm
  • rabarber skåret i skiver (1 cm)
    250 g
  • sukker, hvid plus ekstra til at drysse
    100 g
  • appelsinskal ingen hvid marv
    1 tsk
  • fløde, 35 %
    600 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • æggeblomme
    7

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 36 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 1483 kJ / 355 kcal
Vetten 31 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen