Apparaten en accessoires
Rabarber og ingefær crème brûlée
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u. 30min
8 portioner
Ingrediënten
-
ingefær2 cm
-
rabarber skåret i skiver (1 cm)250 g
-
sukker, hvid plus ekstra til at drysse100 g
-
appelsinskal ingen hvid marv1 tsk
-
fløde, 35 %600 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
æggeblomme7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
36 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1483 kJ /
355 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Australsk sommer
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Skumfiduser med vaniljesmag
2u. 15min
Chokoladecreme
1u. 20min
Kaffesmåkager
Geen beoordelingen
Tiramisusmåkager
Geen beoordelingen
Æble-ingefærfigurer
Geen beoordelingen
Passionsfrugtkage med fersken
Geen beoordelingen
Mascarpone-karamelkage
4u. 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Geen beoordelingen
Vegansk no bake-kiwikage
Geen beoordelingen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Geen beoordelingen
Fersken i hvidvinssirup
Geen beoordelingen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Geen beoordelingen