Apparaten en accessoires
焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
鮮奶油80 克
-
焦糖醬180 克
-
海鹽 依個人喜好調整1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽1 根
-
奶油 置於室溫軟化95 克
-
榛果 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘60 克
-
白巧克力 剝碎70 克
-
冰糖粉100 克
-
牛奶45 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
11482 kJ /
2744 kcal
Vetten
175.6 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
288.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Andrea義式魔法甜點
8 recepten
Taiwan
Taiwan