Apparaten en accessoires
蒸椰糖糕
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
25 片
Ingrediënten
-
植物油 刷油用
-
椰糖 切成小块150 克
-
蔗糖50 克
-
水1400 克
-
绿豆粉20 克
-
粘米粉110 克
-
木薯粉20 克
-
碱性水1 茶匙
-
椰浆250 克
-
热水50 克
-
盐½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
50 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
315 kJ /
75 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
友族的斋戒美食
15 recepten
Internationaal
Internationaal