Fermenteret rødbede dip

Fermenteret rødbede dip

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u.
660 g

Ingrediënten

Iblødsætning
  • cashewnødder, rå (se tips)
    200 g
  • salt
    1 tsk
  • filtreret vand
Rødbede dip
  • rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)
    500 g
  • salt
  • ekstra jomfruolivenolie
    2 spsk
  • sort peber, stødt
  • fed hvidløg
    1
  • probiotika kapsel
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 660 g

Natrium 1741 mg
Eiwitten 45 g
Calorieën 6547 kJ / 1565 kcal
Vetten 116 g
Vezels 21 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 110 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen