Apparaten en accessoires
Fermenteret rødbede dip
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u.
660 g
Ingrediënten
Iblødsætning
-
cashewnødder, rå (se tips)200 g
-
salt1 tsk
-
filtreret vand
Rødbede dip
-
rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)500 g
-
salt
-
ekstra jomfruolivenolie2 spsk
-
sort peber, stødt
-
fed hvidløg1
-
probiotika kapsel2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 660 g
Natrium
1741 mg
Eiwitten
45 g
Calorieën
6547 kJ /
1565 kcal
Vetten
116 g
Vezels
21 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
110 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips II
34 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Geen beoordelingen
Artiskokdip med tofu
Geen beoordelingen
Pestohummus med soltørrede tomater
Geen beoordelingen
Den ultimative barbecue sauce
Geen beoordelingen
Mojo Sauce til skaldyr
Geen beoordelingen
Stærk ostedip
Geen beoordelingen
Vinaigrette med lime og coriander
Geen beoordelingen
Apple cider dressing
Geen beoordelingen
Caramelliseret balsamico reduktion
Geen beoordelingen