Pandan chiffon kage

Pandan chiffon kage

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
12 portioner

Ingrediënten

Pandanjuice
  • pandanblad (se tip)
    100 g
  • kokosvand
    250 g
Kage
  • sukker, hvid
    220 g
  • æg adskilt
    7
  • vindruekerneolie (se tip)
    200 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • selvhævende mel
    280 g
  • majsmel
    20 g
  • cream of tartar
    1 knivspids
  • salt
    1 knivspids

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 252 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1483 kJ / 353 kcal
Vetten 20 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen