Apparaten en accessoires
炸苹果卷配香草奶油汁
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 人份
Ingrediënten
-
香草豆荚1 支
-
牛奶500 克
-
蛋黄2 颗
-
玉米淀粉20 克
-
盐2 小撮
-
白砂糖60 克
-
面粉150 克
-
苹果酒,无糖140 克
-
葵花籽油15 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
苹果(任何品种) 一切四,去芯400 克
-
油炸用蔬菜油200 克
-
综合新鲜莓果50 克
-
糖粉5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 人份
Natrium
711.6 mg
Eiwitten
50.5 g
Calorieën
14872.3 kJ /
3554.6 kcal
Vetten
250.9 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
33.1 g
Koolhydraten
285.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
奶油冰棍
6u. 45min
老北京奶酪
2u. 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
25min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Geen beoordelingen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Geen beoordelingen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Geen beoordelingen
血橙配金巴利布丁
Geen beoordelingen
橙汁糖浆梨
Geen beoordelingen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Geen beoordelingen
蒸巧克力馅饼
Geen beoordelingen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Geen beoordelingen