Uramaki di salmone

Uramaki di salmone

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Riso per sushi
  • 200 g di riso per sushi
  • 1200 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 25 g di aceto di riso
  • 1 cucchiaino zucchero
Uramaki
  • 8 fogli di alga nori
  • 2 cucchiai di aceto di riso
  • 300 g di filetti di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 150 g di avocado maturo la polpa a fette
  • semi di sesamo nero q.b.
  • salsa di soia a piacere

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porzione

Natrium 778.1 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 2378 kJ / 568 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 43.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...