Apparaten en accessoires
炸土豆丝佐蒜蓉酱
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 人份
Ingrediënten
-
土豆 去皮,切成能放入进料口的宽度800 克
-
水 浸泡用适量
-
香蒜粉1 茶匙
-
干燥欧芹1 茶匙
-
烟熏红辣椒粉½ 茶匙
-
盐 ,加上 1 捏½ 茶匙
-
油 油炸用适量
-
蒜头2 瓣
-
欧芹叶5 克
-
酸奶150 克
-
美乃滋20 克
-
番茄酱20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
265.2 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
625 kJ /
149.4 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
26.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 recepten
China
China