饺子皮

饺子皮

2.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
360 克

Ingrediënten

  • 面粉 额外准备些防粘用
    240 克
  • 125 克
  • 小苏打 约1茶匙
    2 - 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 克

Natrium 701.9 mg
Eiwitten 6.9 g
Calorieën 1015.3 kJ / 242.7 kcal
Vetten 0.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 50.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...