Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fermento de padeiro fresco
- 30 g leite
- 155 g açúcar
- 500 g farinha semi-integral, mais q.b. p/ polvilhar, mais
- 1 - 1 ½ c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 220 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g queijo quark
- 3 gemas de ovo
- 100 g passas de uva
- 50 g amêndoa c/ pele
- 50 g avelã c/ pele
- 50 g noz em metades
- 50 g fruta cristalizada, em pedaços
- 1 c. sopa de rum (optioneel)
- 50 - 100 g açúcar em pó
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 865.7 kJ / 206.9 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 34.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1h
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Risoto de legumes assados e linguado
30min
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2h
Bolinhos de cavala
30min
Brownie de chocolate sem glúten
50min
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
50min
Queijo rústico com cerveja, cominhos e paprika
Keine Bewertungen
Tabuleiro de legumes
2h
Muffins proteicos de baunilha a vapor
40min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30min
Quiche de legumes com base de azeitona
55min