Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fermento de padeiro fresco
- 30 g leite
- 155 g açúcar
- 500 g farinha semi-integral, mais q.b. p/ polvilhar, mais
- 1 - 1 ½ c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 220 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g queijo quark
- 3 gemas de ovo
- 100 g passas de uva
- 50 g amêndoa c/ pele
- 50 g avelã c/ pele
- 50 g noz em metades
- 50 g fruta cristalizada, em pedaços
- 1 c. sopa de rum (optioneel)
- 50 - 100 g açúcar em pó
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 865.7 kJ / 206.9 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 34.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo fitness de proteína e maçã
1u.
Bolo de iogurte e ameixa
50min
Tarte flambée de trigo sarraceno com legumes, gorgonzola, molho picante e mel (sem glúten)
Geen beoordelingen
Cheesecake a vapor
1h 15min
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1u. 30min
Doce de pêssego e leite condensado
30min
Taça de smoothie de ananás com mirtilos
15 Min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1u. 20min
Bolo de chocolate sem farinha com frutos silvestres
1u. 30min
Bolo de laranja sem glúten
40min
Bolo-rei sem glúten
3 Std. 35 Min
Pudim de pão
45min