Apparaten en accessoires
菠萝苹果酸辣酱
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 罐(果酱瓶)
Ingrediënten
-
青苹果 ,去皮,去核,一切四块2 个
-
水 ,足以覆盖苹果
-
新鲜黄梨 ,去皮,去核,切成块(3公分x 3公分)350 克
-
辣椒干 ,去籽,浸泡于热水中,适量调味12 条
-
新鲜姜15 克
-
蒜瓣2 个
-
醋100 克
-
糖250 克
-
盐20 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
姜糖 ,切片30 克
-
金葡萄干70 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 罐(果酱瓶)
Natrium
3924 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
3983 kJ /
952 kcal
Vetten
1 g
Vezels
13 g
Koolhydraten
242 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
万灯节印式风味
16 recepten
Internationaal
Internationaal