Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 590 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 702 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 33.6 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 326.1 mg
Alternatieve recepten
Pan de agua
3h
Pan greñado art
3h 30 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Masa de pan básica
1h
Masa básica de pizza
1h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Brioche rápido
1h 50 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de leche
4h 30 min
Panecillos artesanos
1h 30 min
Espuma de fresas
5 Min