Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
孜然牛肉馅
- 60 克 红萝卜 ,去皮,切丁(约2公分)
- 5 克 新鲜姜
- 80 克 洋葱 ,切丁(約1公分)
- 20 克 食油
- 2 汤匙 黑酱油
- 1 汤匙 米酒
- 1 汤匙 水
- ¼ 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 孜然粉 ,适量调味
- 200 克 牛肉 ,切丁(約1公分)
面包
- 60 克 水
- ½ 茶匙 即发干酵母
- 20 克 糖
- 210 克 面粉 ,额外准备撒粉用
- ¼ 茶匙 盐
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 食油
蒸包子
- 600 克 水
- Voeding
- per 1 个
- Calorieën
- 104 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g