Apparaten en accessoires
Brunede kyllingterninger
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
250 g
Ingrediënten
-
olivenoljevegetabilsk olje20 g
-
20 g løk, gul, delt i terningerhvitløksfedd1
-
kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerullkyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 250 g
Natrium
167 mg
Eiwitten
59 g
Calorieën
1878 kJ /
449 kcal
Vetten
22 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Min Kokebok
158 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1u. 5min
Tahini
Geen beoordelingen
Majones uten egg
Geen beoordelingen
Wakame gomasio
Geen beoordelingen
Basilikumolje
Geen beoordelingen
Grunnleggende grønnsakskraft
Geen beoordelingen
Cashew rømme
Geen beoordelingen
Harissa
Geen beoordelingen
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Geen beoordelingen
Stekt grønnsaksblanding
Geen beoordelingen