Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme de ovos
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 gemas de ovo
- 100 g açúcar
- 800 g natas c/ 35% de gordura
Creme de chocolate
- 380 g leite evaporado
- 70 g cointreau
- 400 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Bolo
- 400 g açúcar
- 12 ovos
- 130 g manteiga derretida
- 350 g farinha tipo 55
- 80 g cacau em pó
- 3 c. chá de fermento p/ bolos
- 400 g framboesas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1958 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate riscado
1 godz.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 Std.
Brigadeirão
1 godz. 45 min
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Bolo Alasca
8h
Bolo de creme de chocolate e pistácio
24 Std.
Bolo festa de chocolate
3h
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1 godz.
Bolo de chocolate
1 Std. 40 Min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2 Std. 40 Min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 godz.
Bolo de cenoura delicioso
50 min