Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Eiwitten
- 80.1 g
- Koolhydraten
- 484.8 g
- Vetten
- 107.9 g
- Verzadigd vet
- 36.2 g
- Vezels
- 28.7 g
- Natrium
- 5874 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Cantık
50 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40min
Domatesli Focaccia
3 Std.
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 min
Sütlü Ekmek
2h 35 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min