Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Eiwitten
- 80.1 g
- Koolhydraten
- 484.8 g
- Vetten
- 107.9 g
- Verzadigd vet
- 36.2 g
- Vezels
- 28.7 g
- Natrium
- 5874 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Domatesli Focaccia
3h
Çilekli Tiramisu
6h 20min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Kabak Lazanya
45 min
Mayonez
10 min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1h 55min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min