Zupfbrot Margherita

Zupfbrot Margherita

4.6 82 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
8 Portionen

Ingrediënten

Teig
  • Wasser
    240 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
Füllung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
    140 g
  • Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Olivenöl
    20 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 718.3 mg
Eiwitten 17.2 g
Calorieën 1649.1 kJ / 394.2 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 50.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...