Apparaten en accessoires
Kanelsnegle med tranebær og rosiner
Voorbereiding. 15min
Totaal 14u. 25min
24 stykker
Ingrediënten
Dej
-
tranebær, tørrede groft hakket100 g
-
rosiner groft hakket250 g
-
appelsiner fintrevet skal og saft2
-
orangelikør (optioneel)40 g
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
sukker100 g
-
mælk plus ekstra til pensling250 g
-
tørgær2 tsk
-
æg, medium1
-
havsalt1 ½ tsk
-
kanel, stødt2 tsk
-
brunkagekrydderi1 tsk
-
muskatnød, stødt2 knivspidser
-
smør i tern, plus ekstra til smøring60 g
-
bagehvedemel500 g
-
kanel, stødt3 spsk
-
smør blødt130 g
-
flormelis150 g
-
vand1 ½ spsk
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Eiwitten
4 g
Calorieën
981 kJ /
235 kcal
Vetten
7.4 g
Koolhydraten
37.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alt til påske
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kaffesmåkager
Geen beoordelingen
Tiramisusmåkager
Geen beoordelingen
Æble-ingefærfigurer
Geen beoordelingen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4u.
Tiramisukage
Geen beoordelingen
Hyldeblomstkage med lime
Geen beoordelingen
Tærte med makroner og bær
Geen beoordelingen
Birkes-bærkage
Geen beoordelingen
Blåbærsnegle
Geen beoordelingen
Brombærtærte
Geen beoordelingen
Små ribskager med crumble
Geen beoordelingen
Vandbakkelser med brombærcreme
Geen beoordelingen