Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastacı kreması
- 675 g tam yağlı süt
- 135 g şeker
- 55 g un
- 15 g mısır nişastası
- 135 g yumurta sarısı
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri
Pataşu (Choux) Hamuru, Çikolata Sos
- 100 g su
- 95 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 1 ⅓ tk şeker
- 80 g un
- 250 g bitter çikolata, %60 kakao içeren, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 200 g tam yağlı süt
- 125 g yumurta (bütün yumurta, çırpılmış)
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 780 kJ / 186.4 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 37.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2 Std.
Mantı
1 godz. 45 min
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 min
Çikolatalı Pastacı Kreması
15 min
Beze (Mereng)
2 Std.
Profiterol
2 Std. 15 Min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 Std.
Baklava
6h 30min
Sünger Kek (Pandispanya)
1 Std. 50 Min
Pastacı Kreması
15 min
Karamel Sos
1 godz. 30 min
Cookidoo 10. Yıl Kutlama Pastası
2 Std.