Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
餅乾底
- 20 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 40 克 蓮花餅乾 ,對半撥開
乳酪餡
- 250 克 奶油乳酪
- 80 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 60 克 糖
-
10
克 黃檸檬皮屑 ,可多備一些裝飾用
of 1 茶匙 香草精 - 2 顆 蛋
- 1 小撮 鹽
蒸煮與炙燒
- 500 克 水
- 黃檸檬皮屑 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1282 kJ / 306.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 233 mg