Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 车打芝士 ,切丁 (3公分 x 3公分)
- 700 克 褐皮马铃薯 ,去皮,一切四块
- 4 汤匙 食油 ,用于润滑
- 1 汤匙 多用途面粉
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 白胡椒粉
-
60
克 熏火鸡胸肉
of 五花培根 ,腌肉,切成小块 (0.5公分 x 0.5公分) - 5 个 蛋
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 60 克 奶油
- 50 克 牛奶
- 1 茶匙 糖
- 60 克 灯笼椒 ,去籽,切丁 (0.5公分 x 0.5公分)
- 60 克 洋葱 ,切丁 (0.5公分 x 0.5公分)
- Voeding
- per 1 块(pc)
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 338 mg