Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 奶油 ,室溫軟化,塗抹烤盤用
-
2 - 4
大匙 德梅拉拉糖(Demerara Sugar)
of 2 - 4 大匙 紅糖 - 700 克 李子 ,果肉成熟結實,去核,底部稍微切平並垂直切半(詳見要訣)
- 1 顆 檸檬 ,取皮屑並榨汁
- 1 大匙 糖
- 80 克 糖
- ½ 根 香草豆莢 ,取籽(詳見要訣)
- 2 顆 蛋
- 100 克 全脂牛奶
- 50 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
- 65 克 麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 - 2 大匙 冰糖粉 ,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 132 mg