Apparaten en accessoires
萝卜丝蛋饼(TM5)
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
6 块
Ingrediënten
-
胡萝卜 去皮,切大块,可以放入进料口的大小100 克
-
白萝卜 去皮,切大块,可以放入进料口的大小500 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
面粉60 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
五香粉1 茶匙
-
淡味虾皮10 克
-
葱 切末2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块
Natrium
741.9 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
340 kJ /
81.3 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepten
China
China