腌酸黄瓜(TM5)

腌酸黄瓜(TM5)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 48u. 20min
2 罐

Ingrediënten

  • 棕色芥末籽
    4 茶匙
  • 蒜头 切碎
    2 瓣
  • 黑胡椒粒
    2 茶匙
  • 红辣椒片 (optioneel)
    ½ - 1 茶匙
  • 新鲜综合香草 (optioneel) (莳萝、百里香、迷迭香)
    2 枝
  • 小黄瓜 (每根约125克),切去2头
    3 - 4 根
  • 230 克
  • 苹果醋
    230 克
  • 3 茶匙
  • 糖 (optioneel)
    1 ½ 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 罐

Natrium 3510.7 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 565.8 kJ / 135.3 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...