Apparaten en accessoires
腌酸黄瓜(TM5)
Voorbereiding. 20min
Totaal 48u. 20min
2 罐
Ingrediënten
-
棕色芥末籽4 茶匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
黑胡椒粒2 茶匙
-
红辣椒片 (optioneel)½ - 1 茶匙
-
新鲜综合香草 (optioneel) (莳萝、百里香、迷迭香)2 枝
-
小黄瓜 (每根约125克),切去2头3 - 4 根
-
水230 克
-
苹果醋230 克
-
盐3 茶匙
-
糖 (optioneel)1 ½ 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 罐
Natrium
3510.7 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
565.8 kJ /
135.3 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepten
China
China