潮汕牛肉锅底

潮汕牛肉锅底

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 55min
1 个

Ingrediënten

  • 牛腩 切4×4厘米块
    600 克
  • 2200 克
  • 3 片
  • 干的虾米
    10 克
  • 白芷
    1 - 2 片
  • 京葱 切4厘米段
    50 克
  • 白胡椒粒
    5 - 6 颗
  • 10 克
  • 料酒
    50 克
  • 玉米 切块
    100 克
  • 枸杞
    5 克
  • 红枣
    2 颗
  • 白萝卜 切3×3厘米块
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 个

Natrium 2531 mg
Eiwitten 112.4 g
Calorieën 9087 kJ / 2174 kcal
Vetten 177.1 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 28.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...